Μουντιάλ 2022

Χατζηδιάκος: «Είμαστε αποτυχημένοι»

Τα τέσσερα παιχνίδια του Nations League τον Ιούλιο έθεσε ως ορόσημο ο Έλληνας αμυντικός στις δηλώσεις του, κατά τις οποίες παραδέχθηκε την αποτυχία της Εθνικής στις δύο τελευταίες διοργανώσεις της.

Τα τέσσερα παιχνίδια του Nations League τον Ιούλιο έθεσε ως ορόσημο ο Παντελής Χατζηδιάκος στις δηλώσεις του, κατά τις οποίες παραδέχθηκε την αποτυχία της Εθνικής στις δύο τελευταίες διοργανώσεις της.

«Δεν δικαιώσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε κατοχή και μεγαλύτερες ευκαιρίες. Αν είχαμε βάλει το δεύτερο γκολ θα τους είχαμε τελειώσει», σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

Για το τι φταίει στην ομάδα: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Με το 2-0 θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Χάνουμε φάσεις και οι αμυντικοί και οι επιθετικοί. Δεν είναι θέμα γραμμών στο γήπεδο, γιατί έχουμε την κατοχή. Όπως και με τη Σουηδία έτσι και σήμερα, είχαμε την κατοχή και πολύ καλή ισορροπία. Αποτελεσματικοί ως ομάδα πρέπει να γίνουμε».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι ενόψει Nations League. Θα έχουμε και επιστροφές παιδιών, αλλά έχουμε και τα φιλικά. Μην τα υποτιμάμε, είναι και σημαντικά για το Fifa Ranking. Μετά έρχονται τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Ιούλιο, όπου εκεί θα πρέπει να δείξουμε τι έχουμε δημιουργήσει ως ομάδα τα τελευταία χρόνια. Το θέλουμε πολύ ως ομάδα, το συζητάμε, δουλεύουμε διαρκώς και είμαστε αποτυχημένοι έως τώρα γιατί έχουμε χάσει σημαντικά παιχνίδια».

Για το αν είναι αρκετός ο χρόνος ενόψει προκριματικών του EURO2024: «Δε μας έχει δωθεί χρόνος, τον έχουμε κερδίσει. Έχουμε νικήσει τη Σουηδία με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε αποτυχημένοι, αλλά πρέπει να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να δείξουμε στα τέσσερα παιχνίδια του Ιουλίου πόσο καλή ομάδα ήμασταν».

Για το τι τους είπε ο προπονητής μετά το τέλος του ματς: «Μας είπε ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και πως αν βάζαμε το δεύτερο γκολ θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Όπως δηλαδή το νιώθαμε κι εμείς μέσα στο παιχνίδι, αλλά όσο αυτό είναι στο 1-0 οι άλλοι έχουν ελπίδες ότι θα ισοφαρίσουν, όπως κι έγινε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x