Euro 2024

Εκτός αποστολής ο Ζέκα, πρώτη για Βασιλειάδη στην Εθνική

Πρόβλημα στην Εθνική ομάδα με τον Ζέκα, που έμεινε εκτός αποστολής για τα δύο ματς με Αρμενία και Φινλανδία λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Νέο πρόσωπο ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης.

Πρώτη προπόνηση για την Εθνική ενόψει των αναμετρήσεων με Αρμενία και Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Φαν'τ Σιπ ο Κάρλος Ζέκα που έμεινε εκτός αποστολής για τα δύο ματς. Ο παίκτης, είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και κρίθηκε απαραίτητο να αποκλειστεί από την αποστολή.

Επιπλέον και ο Κουρμπέλης έμεινε στο γυμναστήριο, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για να μείνει εκτός, αφού υπολογίζεται κανονικά.

Νέο πρόσωπο στην Εθνική ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Πάντερμπορν βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό του «Αγίου Κοσμά» και ακολούθησε το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Όσον αφορά την προπόνηση, είχε διάρκεια 1 ωρα και 10 λεπτά, ενώ περιελάμβανε κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους:
Μπάρκα, Βλαχοδήμο, Παχαλάκη, Μπακάκη, Γιαννούλη, Σιόβα, Τσιμίκα, Κούτρη, Σταφυλίδη, Μαυρία, Χατζηδιάκο, Λαμπρόπουλο, Κουρμπέλη, Μπουχάλακη, Βασιλειάδη, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Κουλούρη, Μπακασέτα, Παυλίδη, Δώνη, Λημνιό, Φετφατζίδη και Μασούρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x