Μουντιάλ 2022

Εκτός Μουντιάλ του Κατάρ ο Τσιτσαρίτο

Σαφής ήταν απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μεξικό, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος δεν θα συμπεριλάβει τον Χαβιέρ Ερνάντεζ στην αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Τσιτσαρίτο θα απουσιάζει από την αποστολή της εθνικής ομάδας του Μεξικού για το Μουντιάλ του Κατάρ. Την απόφασή του γνωστοποίησε ο Αργεντινός προπονητής, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος ανέφερε επίσης και την απουσία του Κάρλος Βέλα.

Ο επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, κατά κόσμον Χαβιέρ Ερνάντες, θα είναι εκτός αποστολής της χώρας του σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς ήταν παρών το 2010, το 2014 και το 2018 στα οποία και σκόραρε. Έχει 109 συμμετοχές και 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ‘Ελ Τρι’.

Ο Τάτα Μαρτίνο αναφορικά με το θέμα του επιθετικού για το προσεχές Μουντιάλ είπε χαρακτηριστικά: «Στο θέμα του Τσιτσαρίτο, θα προχωρήσουμε με άλλον παίκτη. Πρέπει να διαλέξουμε 26 παίκτες που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού μας. Με κάνει πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι έχω πολλές επιλογές».

Όσον αφορά τον Κάρλος Βέλα, ο επιθετικός που επίσης αγωνίζεται στο MLS (Los Angeles FC), έχει ζητήσει ο ίδιος να μην κληθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x