Euro 2024

Απέκλεισε Στέρλινγκ εν όψει Μαυροβουνίου ο Σάουθγκεϊτ!

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις άρχισε η προετοιμασία της εθνικής Αγγλίας για τα ματς κόντρα σε Μαυροβούνιο και Κόσοβο, αφού ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που έχει ήδη οδηγήσει στην τελική φάση του Euro την ομάδα του, αναγκάστηκε για πρώτη φορά να πάρει δραστικά μέτρα για τη διατήρηση της πειθαρχίας στα αποδυτήρια.

Κατόπιν δικής του απόφασης, απέκλεισε τον Ραχίμ Στέρλινγκ από το ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο, παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι ίσως ο κορυφαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο άσος των πρωταθλητών Αγγλίας άρχισε έναν καβγά με τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ, Τζο Γκόμεζ, ως συνέχεια της κόντρας που είχαν ανοίξει στο πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων για την Premier League.

Ο 22χρονος στόπερ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, διατήρησε την ψυχραιμία του, δεν απάντησε στις προκλήσεις του Στέρλινγκ και τελικά ο τελευταίος την «πλήρωσε» με αυστηρό τρόπο τη συμπεριφορά του, κατόπιν της απόφασης που πήρε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προσωπικά.

«Αποφασίσαμε να μην υπολογίσουμε τον Στέρλινγκ για το ματς κόντρα στο Μαυροβούνιο την Πέμπτη. Μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις είναι ότι έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τις κόντρες των ομάδων μακριά από την εθνική ομάδα», είπε ο Σάουθγκεϊτ, με τον Στέρλινγκ να απολογείται για τη συμπεριφορά του μέσω Instagram.

«Εγώ και ο Τζο Γκόμεζ ανταλλάξαμε κουβέντες, συζητήσαμε και προχωράμε παρακάτω. Ήταν ένα συμβάν 5-10 δευτερολέπτων, τελείωσε και προχωράμε παρακάτω. Μην κάνουμε το θέμα μεγαλύτερο από ό,τι είναι», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x