Stoiximan Super League

Προπόνηση σε γκρουπ και εργομετρικά στον ΟΦΗ

Εργομετρική αξιολόγηση ενός γκρουπ παικτών και ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, τεχνικής και τελειώματα φάσεων του άλλου περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ.

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (13/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε μια ακόμα ημέρα προετοιμασίας της ομάδας του ΟΦΗ, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Ο Φελίπε Σόουζα συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος της προπόνηση, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Δημήτρης Σωτηρίου και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Το πρωί, ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών των «ομιλητών» υποβλήθηκε σε εργομετρική αξιολόγηση, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή (14/8) με το δεύτερο γκρουπ.

Όσοι δεν υποβλήθηκαν σήμερα σε εργομετρικά τεστ, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις κινητικότητας, ενδυνάμωσης, τεχνικής και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή (14/8), στις 18:00, στην οποία θα συμμετέχει το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που ολοκλήρωσε σήμερα την εργομετρική αξιολόγηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x