Γερμανία

«Προτάθηκε στη Σάλκε ο Λουτσέσκου»

Ίσως ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Σάλκε τις επόμενες μέρες, αφήνοντας την Αλ Χιλάλ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συγκαταλέγεται στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Νταβίντ Βάγκνερ για τον πάγκο της Σάλκε. Ο Ρουμάνος τεχνικός της Αλ Χιλάλ και πρώην του ΠΑΟΚ ακούγεται τις τελευταίες μέρες για τους «μπλε του βασιλιά», σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας «prosport.ro».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Φράνκο Βράνκοβιτς φαίνεται να είναι ο "συνδετικός κρίκος" ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένεται η απάντηση του συλλόγου του Ρουρ μέσα στην εβδομάδα.

«Η Σάλκε είναι μια ομάδα με φανατικό κοινό, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο να την διαχειριστείς. Για αυτό, είχα την ιδέα να ρωτήσω τον Ράζβαν Λουτσέσκου αν μπορώ να τον προτείνω για τη θέση του προπονητή στη Σάλκε.

Ο κ. Λουτσέσκου βρήκε την ιδέα μου καλή και γι' αυτό τον πρότεινα στη Σάλκε. Είναι η τέλεια λύση και το μόνο ερώτημα είναι το αν οι διοικούντες τη Σάλκε θα έχουν το κουράγιο να τον βάλουν στην κορυφή της λίστας τους. Σε 1-2 ημέρες θα ξέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος μάνατζερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x