Stoiximan Super League

Προτάθηκε ως μπακ απ του Σα ο Σαράνοφ

Αβέβαιο είναι αυτή τη στιγμή αν ο Γιούρι Λοντίγκιν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν, με μάνατζερ να προτείνει τον Μπόγιαν Σαράνοφ της Λαμίας ως εναλλακτική λύση του Ζοσέ Σα.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού όσον αφορά την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την Πόρτο και την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την παραμονή του Ζοσέ Σα.

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στην ομάδα ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τους Πειραιώτες και δεν κατάφερε να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο β’ μισό της σεζόν.

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε η περίπτωση του έμπειρου Μαραφόνα που μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, ενώ ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως προτάθηκε στους ιθύνοντες την ΠΑΕ ο Σέρβος Μπόγιαν Σαράνοφ.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα που ουσιαστικά… απέκλεισε τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 0-1 της Λαμίας μέσα στο Καραϊσκάκη και έπιασε και το πέναλτι του Φορτούνη στο 84ο λεπτό της αναμέτρηση.ς

Το συμβόλαιο του 32χρονου γκολκίπερ λήγει το καλοκαίρι, οπότε είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί και παράλληλα ακούγεται πως έχει πρόταση από την Αλάνιασπορ του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x