Stoiximan Super League

Προχωράει για τρεις ο Ολυμπιακός

Σήμερα ανακοινώνεται ο Εμβιλά, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε.

«Καυτό» προμηνύεται το επόμενο τριήμερο στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι μέχρι την Πέμπτη να δηλώσουν τη λίστα των παικτών στην UEFA για τα πλέι οφ του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια ή τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», μία μεταγραφική που θα κλείσει σχεδόν σίγουρα είναι εκείνη του αριστερού μπακ.

Πρώτος στόχος είναι ο Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε και οι πληροφορίες του αναφέρουν πως σήμερα, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα δώσουν τα χέρια οι Πειραιώτες με τους Πορτογάλους για ένα ποσό λίγο πιο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Με την πλευρά του παίκτη δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ πιέζει και ο ίδιος με τη σειρά να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για να έρθει στην Ελλάδα. Ως εναλλακτική λύση είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος είναι 23 ετών, βασικός και στην εθνική Μολδαβίας και πέρσι έπαιξε στην Πάσος Φερέιρα που έχει από 50% μαζί με την Πόρτο.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις στο Ρέντη και ο Γιάν Εμβιλά, ο οποίος έχει υπογράψει το συμβόλαιό του και εντός της ημέρας θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x