Stoiximan Super League

Προχωρούν οι εμπορικές συμφωνίες για το «Παναθηναϊκός TV»

Σε τρεις άξονες κινείται ο Γιάννης Αλαφούζος για να αυξήσει τα έσοδα της ΠΑΕ από το «Παναθηναϊκός ΤV».

Μια σειρά από εμπορικές συμφωνίες που θα ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ και θα προσφέρουν επιπλέον έσοδα σε αυτά από τις συνδρομές από το «Παναθηναϊκός TV» προχωρά ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την COSMOTE TV για να προβάλλονται και μέσω του συνδρομητικού καναλιού τα παιχνίδια του «Παναθηναϊκός TV», αλλά δεν μένει εκεί. Οι «πράσινοι» είναι σε επαφές με την Vodafone και την Wind για να παρέχονται τα παιχνίδια και μέσω από αυτές τις πλατφόρμες και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάλογο deal και με τη Nova, που κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πάρει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στη Super League.

Παράλληλα, έχει υπάρξει ήδη μια σημαντική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με άλλες στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου να συνάψουν συμφωνία χορηγίας που θα φέρει έξτρα έσοδα στα ταμεία. Τέλος, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ονοματοδοσίας στο «Παναθηναϊκός TV», προκειμένου κάποια εταιρεία να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό με αντάλλαγμα να προβάλλεται το όνομά της δίπλα σε αυτό του καναλιού.

Είναι προφανές πως το αφεντικό του Παναθηναϊκού θέλει να «οχυρώσει» οικονομικά το νεοσύστατο κανάλι, ώστε να μην στηρίζεται μόνο στις συνδρομές των φιλάθλων, αλλά να φέρνει επιπλέον έσοδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x