Super League 2

Πρώτα «καθαρίζουν» την άνοδο και μετά... τρέχουν στον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης καλείται να τελειώσει τη δουλειά στο δεύτερο μπαράζ στη Ριζούπολη και μετά να τρέξει για να δημιουργήσει ένα ρόστερ σε 13 ημέρες, για την πρώτη κατηγορία.

Ο Απόλλων Σμύρνης επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και την ανωτερότητά του από τους... πιτσιρικάδες της Ξάνθης και στο πρώτο ματς στα «Πηγάδια», επικράτησε με 1-0 και πήρε πολύ μεγάλο προβάδισμα ανόδου στην Σούπερ Λίγκα.

Πλέον, στην Ελαφρά Ταξιαρχία υπάρχει ηρεμία αλλά επικρατεί και ένα αίσθημα δικαίωσης, αφού θεωρούν πως έπρεπε ούτως ή άλλως να παίζουν στην πρώτη κατηγορία και βλέπουν ακόμη και αγωνιστικά να δικαιώνονται. Κάπως έτσι, οι «κυανόλευκοι» καλούνται πλέον στην αυριανή ρεβάνς (20:00) με την Ξάνθη στη Ριζούπολη να τελειώσουν τη... δουλειά και να επικυρώσουν την επιστροφή τους στην κατηγορία που ανήκουν, ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό τους στην χειρότερη σεζόν της ιστορίας τους!

Τώρα, όμως, αρχίζουν τα... δύσκολα στον Απόλλωνα Σμύρνης! Η δουλειά ξεκινάει από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου και η διοίκηση των «κυανόλευκων» τρέχει για να φτιάξει ένα ρόστερ που μπορεί να σταθεί στην κατηγορία σε 13 ημέρες. Κάτι που εκ των πραγμάτων είναι τρομερά δύσκολο και θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρχει ομοιογένεια, ενώ την ίδια ώρα ο Απόλλων θα είναι η μόνη ομάδα της πρώτης κατηγορίας που δεν θα έχει κάνει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ερωτηματικό παραμένει ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν. οι πιθανότητες γέρνουν προς την παραμονή του Μπάμπη Τεννέ, ωστόσο δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν βρεθεί κάποια άλλη πολύ καλή επιλογή! Προς το παρόν Τεννές και... βλέπουμε.

Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ για τα μπαράζ θα παραμείνουν και θα... ανταμειφθούν για την προσφορά τους. Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Αναγνωστόπουλος που έχει συμφωνήσει με τον Ιωνικό, ερωτηματικό παραμένουν οι Λαγός και Καραγκούνης. Μένει όπως φαίνεται ο Μπλάζιτς, ενώ θα πρέπει να προστεθούν ο Φατιόν που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς λόγω τιμωρίας και ο Χουχούμης που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Φυσικά, μην ξεχνάει κανείς τον Αργεντινό εξτρέμ, τον Ιριτιέρ, που αναμένεται να έρθει στην Αθήνα.

Στον Απόλλωνα θα κινηθούν για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, με τον Μέγιερι να είναι ένα όνομα από αυτά που εξετάζονται σοβαρά. Στην άμυνα θα υπάρξει σίγουρα ενίσχυση, με δύο τουλάχιστον στόπερ και ένα δεξί μπακ, όπως και στον άξονα με τουλάχιστον 3 χαφ. Στα εξτρέμ θα αποκτηθούν σίγουρα δύο παίκτες, με τον Μαρκ Φερνάντεθ να... περιμένει στη γωνία, ένα δεκάρι σίγουρα και τουλάχιστον ένα σέντερ φορ. Ο Ντάουντα είναι κλεισμένος και δύσκολα θα χαλάσει, αφού το συμβόλαιο που του έχει προσφερθεί είναι στα 140 χιλιάρικα!

Από το πρώτο μπαράζ, πάντως, υπήρχαν αρκετά κέρδη. Η ομάδα παρότι είχε να αγωνιστεί σχεδόν έξι μήνες είχε ομοιογένεια, ρυθμό, αλλά έβγαλε και πολλές ανάσες κάτι που πρέπει να πιστωθούν ο Θοδωρής Αντωνόπουλος και ο Βασίλης Αλεξίου για την κατάλληλη προετοιμασία. Παράλληλα, η εμφάνιση του Κολ που μπορεί να έχασε το... άχαστο ήταν θετικότατη, ο Βάρκας άρεσε ξανά και δείχνει πως αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να στηριχθεί η Ελαφρά Ταξιαρχία, ενώ γενικότερα δεν υστέρησε κάποιος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x