Stoiximan Super League

«Πρωτάθλημα και πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ»

Την ευχή ο Ολυμπιακός να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Τζόελ Κάμπελ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο Τζόελ Κάμπελ μετά το 4-0 του Ολυμπιακού επί της Καλλονής.

Ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και εξέφρασε την ευχή, εκτός από το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός να πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δηλώσεις του Κάμπελ:

«Ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που ήταν πολύ σημαντικό για μας. Θα προσπαθούμε να παίρνουμε όλα τα ματς, να πηγαίνουμε βήμα- βήμα και να γινόμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται. Είναι καλές ομάδες οι Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος που θα αντιμετωπίσουμε στην συνέχεια.

Εμείς όμως είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε πολλούς παίκτες και είμαστε έτοιμοι όταν μας το ζητήσει ο προπονητής να κάνουμε αυτό που πρέπει. Περιμένουμε αυτά τα ματς. Ενόψει του νέου χρόνου θέλω να κερδίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και να απολαύσω την ευκαιρία που μου έχει δώσει ο Ολυμπιακός να αγωνίζομαι σε αυτό το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x