Stoiximan Super League

Πρώτο ραντεβού με «Σίφο»

Με τον εκπρόσωπο του Γκόρντον Σίλντενφελντ συναντήθηκαν Φύσσας-Βόκολος και μέσα σε πολύ καλό κλίμα έκαναν μια πρώτη κουβέντα για την ανανέωση της συνεργασίας του Κροάτη με τον Παναθηναϊκό.

Φαίνεται πως πρόθεση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι να πορευθούν μαζί και στο μέλλον. Αυτό προέκυψε από μια πρώτη επαφή που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που διανύει ήδη τη δεύτερη σεζόν του στο «τριφύλλι».

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος είχαν συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής με τον μάνατζερ του Κροάτη κεντρικού αμυντικού και παράλληλα την ευκαιρία να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την κοινή τους επιθυμία, πράγμα που ουσιαστικά ανάβει το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και η κανονική διαπραγμάτευση. Στο πρώτο ραντεβού δεν έγινε κουβέντα για ποσά, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί σε κάποιο από τα επόμενα ραντεβού αφού έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στο Ηράκλειο η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Μερικές δεκάδες φίλοι της ομάδας την υποδέχθηκαν, όπως άλλωστε και παιδία των πράσινων Ακαδημιών στην περιοχή που είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x