Stoiximan Super League

Ψάχνει αντίδραση στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Στην εποχή του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ και να διεκδικήσουν τη 2η θέση.

Με αλλαγές στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί απόψε ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, όπου αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (21:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στη νέα εποχή που ξημερώνει για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ο Όλαφ Ρέμπε, η ομάδα καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα.

Βασικός στόχος παραμένει η δεύτερη θέση, ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα επαναφέρει τον σχηματισμό 4-2-3-1, ενώ θα υπάρχει αλλαγή και στον τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Εσίτι και ο Μαουρίσιο, με τον Μπίσεσβαρ σε πιο ελεύθερο ρόλο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Τζόλης, αριστερό ο Στοχ και σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Λημνιός, Λάμπρου και Άκπομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x