«Ψηστήρι» στον Τόμας Μπεντινέλι για να φορέσει ξανά τα «κυανόλευκα» κάνουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην Ελαφρά Ταξιαρχία δεν είχαν... κόψει ποτέ την επικοινωνία με τον Τόμας Μπεντινέλι καθώς ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ αλλά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τους είχε στο περίμενε. Ο Μπεντινέλι περιμένει τον Ατρόμητο, από τον οποίο υπήρχε δεδομένα ενδιαφέρον αλλά δεν ήρθε ποτέ η πρόταση.

Κάπως έτσι, το ενδιαφέρον της Λαμίας αλλά και του Βόλου δεν... έψησαν ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο, ο οποίος φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στον Απόλλωνα, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποχώρησή του! Και γι’ αυτό τον λόγο ο Μπεντινέλι έχει κάνει και ο ίδιος επαφή με τους «κυανόλευκους» και δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να βάλει ξανά τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Οι όροι δεν έχουν συμφωνηθεί ακόμη και λογικό αφού δεν έχει υπάρξει κάτι το οριστικό. Εφόσον, όμως, ο Μπεντινέλι αγωνιστεί ξανά στον Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλά και πως θα έχει διάρκεια ενός έτους, με προοπτική ανανέωσής του εφόσον κερδίσει την επιστροφή του στην Super League 1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube