Πικραμένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Πόρτο εμφανίστηκε ο Ραφίνια λίγο μετά το 2-0 στο «Ντραγκάο».

«Το αποτέλεσμα είναι άδικο βάση εικόνας. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο Champions League αυτό το πληρώνεις, είμαστε απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα, αλλά χαρούμενοι για την εμφάνιση», σχολίασε αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ.

Σε ερώτηση που του έγινε για την ψυχολογία στην ομάδα του μετά την ήττα, απάντησε: «Είμαστε πολύ ήρεμοι γιατί ξέρουμε πως έχουμε μέλλον στον όμιλο. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ξέρουμε πως έχουμε πολύ ποιότητα, ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά, πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας και ξέρουμε πως τα πράγματα θα πάνε καλά για εμάς».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση πρόκριση, ανέφερε: «Είμαστε σίγουροι πως τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλά για εμάς. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με την Πόρτο, δύο παιχνίδια με την Σίτι. Όπως έχουν τα πράγματα έχουμε τρεις βαθμούς μαζί με την Πόρτο, όλα είναι ανοιχτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube