Stoiximan Super League

«Ρανιέρι για Ράντονιτς, παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός»

Νέος «μνηστήρας» για τον Νεμάνια Ράντονιτς, που βρίσκεται στα... ραντάρ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με Μέσο στη Σερβία. Ποιο «όπλο» έχουν οι Πειραιώτες.

Ένα επιπλέον εμπόδιο καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να αποκτήσει τον Νεμάνια Ράντονιτς, όπως αναφέρεται στη Σερβία.

Ο 24χρονος εξτρέμ βρίσκεται υπό παραχώρηση από τη Μαρσέιγ, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την πρόοδό του κι εκτιμάται στη Γαλλία ότι θα έχει αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Είτε με δανεισμό ή με κανονική μεταγραφή.

Πλέον, στον… ορίζοντα υπάρχει και η Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι, σύμφωνα με το «mozzartsport.com». Ωστόσο, επειδή παρατηρείται ότι υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση στην ομάδα της Γένοβας σε παραπάνω από μια σχέση δεν είναι βέβαιο ότι θα φορτσάρει άμεσα για την απόκτηση του Ράντονιτς, για τον οποίο πρόκειται να κάνει πρόταση για δανεισμό.

Παράλληλα, ενδιαφέρον έχουν δείξει Ουντινέζε, Σασουόλο, Πάρμα και Κάλιαρι, αλλά στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Νέα ομάδα για τον Ράντονιτς, παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός».

Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζεται ως «όπλο» για τους Πειραιώτες είναι το γεγονός ότι ο Ράντονιτς εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον επίσης Σέρβο, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, που ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΛ ως δανεικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x