Αγγλία

Ραούλ Χιμένες: Θρύλος μέσα σε δυο σεζόν! (vid)

Σέντρα ο Τραορέ, κεφαλιά ο Χιμένες και ιστορικό γκολ για τον Μεξικανό στράικερ που και μετά την καραντίνα επέστρεψε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Σέντρα ο Τραορέ, κεφαλιά ο Χιμένες και ιστορικό γκολ για τον Μεξικανό στράικερ που και μετά την καραντίνα επέστρεψε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την Γουλβς στη νίκη (2-0) επί της Γουέστ Χαμ.

Ο Ραούλ Χιμένες έφτασε τα 14 τέρματα με τη φανέλα των «λύκων» με την πολύ εύκολη κεφαλιά που πήρε έπειτα από την ασίστ του Αντάμα Τραορέ που άλλαξε όλο το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός κατέρριψε το ρεκόρ που διατηρούσε ο Χαβιέρ Ερνάντες όταν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταφέρει να γίνει ο Μεξικανός με τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, αυτή η επίδοση ανήκει πλέον στον Ραούλ Χιμένες.

Ο τελευταίος έχει φτάσει πλέον στα 23 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, έχει στον λογαριασμό του και 10 ασίστ, είναι ο κορυφαίος σκόρερ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στην ιστορία των «λύκων» και βρίσκεται μονάχα δυο σεζόν στην ομάδα του Νούνο Σάντο!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x