Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Βγάλαμε καλές αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην προσπάθεια των παικτών του Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά το 1-1 με τον Άρη στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως το αποτέλεσμα βολεύει και τους δύο αντιπάλους και στάθηκε στον τρόπο που δέχτηκαν το γκολ. Στάθηκε στα τελευταία καλά αποτελέσματα και στη δουλειά που γίνεται, αλλά και στα πολλά αβίαστα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι καλό για τις δυο ομάδες. Το πρόβλημά μας ήταν το εύκολο γκολ που δεχτήκαμε από στημένη φάση, αλλά απαντήσαμε γρήγορα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε με αντεπιθέσεις τον Άρη και από τις δυο πλευρές.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι στις αντεπιθέσεις μας, αλλά είχαμε έλλειψη στην τελική πάσα που θα μας έδινε κάποια ευκαιρία να πάρουμε το ματς»..

Και συνέχισε: «Για μένα, είναι σημαντικό που συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα και σκοράραμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο Άρης, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. O Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι δύσκολο να του δημιουργήσεις ευκαιρίες και να μη δεχτείς.

Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, πράγματι κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, η σημασία του αγώνα, το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω, αλλά και η ώρα του αγώνα που δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες και κατάλληλες για ποδόσφαιρο, έπαιξαν το καθένα ξεχωριστά το ρόλο του».

Κλείνοντας, είπε πως: «Φυσικά, θα κάνουμε όσα χρειάζεται για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε, επομένως θα πάρουμε τα απαιτούμενα ρίσκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x