Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Να φανεί στοπ γήπεδο η δουλειά που κάναμε» (video)

Ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε πως στόχος του Αστέρα Τρίπολης είναι αν παίρνει τη νίκη σε κάθε ματς στα πλέι άουτ ενώ στάθηκε και στις ιδιαίτερες συνθήκες.

Με αφορμή το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης στη Λάρισα και την επιστροφή στη δράση, ο Μίλαν Ράσταβατς παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των Αρκάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

Για την επανέναρξη:
«Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για όλες τις ομάδες λόγω της κατάστασης. Στην αρχή υπήρχε μια περίοδος που φαινόταν ότι ήταν περίοδος ξεκούρασης αλλά δεν ήταν περίοδος ξεκούρασης. Στη συνέχεια μπήκαμε στις προπονήσεις, φαινόταν ότι ήταν περίοδος προετοιμασίας η οποία δεν ήταν ακριβώς μια περίοδος προετοιμασίας και τώρα ξεκινάμε να παίζουμε τα παιχνίδια. Μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και πάλι υπάρχει ερωτηματικό το κατά πόσο θα είναι ανταγωνιστικό το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων από δω και πέρα».

Για την κατάσταση που έχει να διαχειριστεί:
«Είναι κάτι το πρωτόγνωρο, όχι μόνο για εμάς για όλες τις ομάδες στον κόσμο. Είναι μια περίοδος που όλοι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος μας και θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εχουμε ως οδηγό το γερμανικό πρωτάθλημα αλλά είναι αλήθεια ότι και στη Γερμανία είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα».

Για τον τρόπο που δούλεψε η ομάδα:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο τον οποίο δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες και στην περίοδο της διακοπής αλλά κι όταν επιστρέψαμε στις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο που είχαμε πριν αλλά είμαι αισιόδοξος ότι η δουλειά που κάναμε θα φανεί στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x