Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Ο Αστέρας έχει ωριμάσει»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς για την αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΟΦΗ

Ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Αστέρα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας επεσήμανε πως έχει βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας συγκριτικά με πέρσι και επεσήμανε πως στόχος απέναντι στους Κρητικούς είναι άλλη μια νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα:


«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι τώρα, για την πορεία μας στη Super League. Το πολύ σημαντικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει κι ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μία πολύ καλή πορεία».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

«Απέναντι στον ΟΦΗ, ο στόχος μας είναι ο ίδιος που έχουμε με κάθε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να προετοιμαστούμε καταλλήλως και προφανώς να κερδίσουμε».

Για το αν μπορεί να διακρίνει βελτίωση του φετινού Αστέρα σε σχέση με την περυσινή ομάδα:

«Εσείς θα μου πείτε. Πιστεύω όμως πως ναι. Βλέπω καλύτερη εικόνα, καλύτερα αποτελέσματα, η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα το προσεχές διάστημα:

«Είναι μια συνεχής πορεία βελτίωσης, επομένως προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να πάμε λίγο ακόμα παραπάνω. Νομίζω, ότι αυτό μας μένει ακόμα να βρούμε».

Τέλος, ο Σέρβος κόουτς έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αστέρα για τη συνέχεια της σεζόν:

«Εχω αρκετές γνωριμίες στην Τρίπολη μέχρι τώρα, επομένως το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x