Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Χάσαμε το ματς, αλλά πιο λυπηρό που χάσαμε τον Καπίγια»

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε για τον Μίλαν Ράσταβατς η ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ατρόμητο, καθώς στάθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Καπίγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε λυπημένοι που δεν πήραμε τίποτα από αυτό το ματς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι χάσαμε έναν τόσο καλό παίκτη, όπως ο Καπίγια. Είναι σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι ότι δεν καταφέραμε να προηγηθούμε όσο το ματς ήταν στο 0-0 και είχαμε ευκαιρίες. Κρατήσαμε τον Ατρόμητο μακριά από την περιοχή μας. Ρόλο σημαντικό έπαιξαν και οι αποφάσεις του διαιτητή. Δεν μπορώ να μιλήσω για λάθη, αλλά οι λεπτομέρειες και οι κρίσιμες αποφάσεις ήταν μονόπλευρες. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μας με αυτές τις εμφανίσεις. Αφήνουμε το σημερινό και στρεφόμαστε στα επόμενα παιχνίδια που είναι πολλά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και έχουμε περιθώριο για ακόμα καλύτερα πράγματα. Είναι περίεργη περίοδος, αφού ήρθα μεσούσης της σεζόν, αλλά θα βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x