Αγγλία

Ρατσιστική επίθεση μέσω social στον Πογκμπά για το χαμένο πέναλτι!

Άλλο ένα κρούσμα ρατσιστικών μηνυμάτων μέσα σε μία εβδομάδα στην Αγγλία κατά παίκτη που αστοχεί σε πέναλτι, καθώς μετά τους Έιμπραχαμ και Μεϊτέ, δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση και ο Πολ Πογκμπά...

Θύμα ρατσιστικών επιθέσεων μέσω διαδικτύου έπεσε (και) ο Πολ Πογκμπά!

Μετά το χαμένο του πέναλτι στο χθεσινοβραδινό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουλβς (1-1), οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» ανάρτησαν μηνύματα ρατσιστικού περιεχομένου με αποδέκτη τον Γάλλο άσο, προκαλώντας την δημόσια ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου με την οποία καταδικάζει τα εν λόγω περιστατικά.

«Τα άτομα που εξέφρασαν τέτοιες απόψεις δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες του τεράστιου συλλόγου μας και ενθαρρύνουμε τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας να καταδικάσει επίσης αυτό το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που έχει διογκωθεί την τελευταία εβδομάδα, καθώς ανάλογες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε βάρος τόσο του Τάμι Έιμπραχαμ της Τσέλσι όσο και του Γιακού Μεϊτέ της Ρέντινγκ, αμφότεροι εκ των οποίων έχασαν πέναλτι μέσα στην περασμένη εβδομάδα (ο μεν στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Λίβερπουλ, ο δε στο ματς της Κυριακής απέναντι στην Κάρντιφ).


Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x