Stoiximan Super League

Ρισβάνης στον ΣΠΟΡ FM: «Περιμένουμε σα τα μικρά παιδιά την επιστροφή στις προπονήσεις»

Στον τρόπο με τον οποίο βιώνει την καραντίνα αναφέρθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος εξέφρασε την πίστη του να περάσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό και να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητά μας.

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, εξαιτίας της διακοπής κάθε αθλητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορωνοϊού, αποκάλυψε ο Σπύρος Ρισβάνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Το πρωί κάνω προπόνηση σε έναν χώρο και μετά μέσα από ένα πρόγραμμα στο διαδίκτυο κάνουμε ομαδική προπόνηση στον Ατρόμητο», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας στόπερ του Ατρόμητου και πρόσθεσε: «Μπορεί να είμαστε σε ρουτίνα, αλλά μας αρέσει η καθημερινότητα μας. Ξεκουραστήκαμε, αλλά κάτι χάνεις από αυτό…».

Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για το πώς περνάει πλέον την καθημερινότητά του και εξέφρασε την πίστη του σύντομα η όλη κατάσταση με την πανδημία να αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Ρισβάνης στην εκπομπή «Οι από δω τους από κει» με τη Μαρία Ζαφειράτου

Για το πώς βίωσε το διάστημα της καραντίνας για τον κορωνοίό: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Το πρωί κάνω προπόνηση σε έναν χώρο και μετά μέσα από ένα πρόγραμμα στο διαδίκτυο κάνουμε ομαδική προπόνηση στον Ατρόμητο. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε. Περιμένουμε σα τα μικρά παιδιά την πρώτη μέρα στο σχολείο. Μπορεί να είμαστε σε ρουτίνα, αλλά μας αρέσει η καθημερινότητα μας. Ξεκουραστήκαμε, αλλά κάτι χάνεις από αυτό…».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Τέσσερα με πέντε θα τη βαθμολογούσα. Είναι διαφορετική η προπόνηση που κάνεις με την ομάδα, αφού δεν μπορείς να τρέξεις έξω. Τρέχω σε διάδρομο και εκεί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά».

Για το πράγμα που τον προβληματίζει ενόψει της επιστροφής: «Να είμαστε καλά σωματικά και ψυχικά για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες που θα έρθουν. Να υπακούει το σώμα μας, να έχουμε το χρόνο να είμαστε καλά σωματικά».

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Ένας-ένας ή δύο-δύο. Θα κάνουμε κάτι σαν γκρουπ. Θα βλέπουμε την μπάλα και θα τρέχουμε, δεν θα την ακουμπάμε. Μόλις γίνουν καλύτερα τα πράγματα θα αλλάξει το πρόγραμμα. Υπεύθυνοι είναι οι γυμναστές».

Για τον συμπαίκτη που του έχει λείψει: «Ο Ανδρούτσος περισσότερο, επειδή μας πειράζει. Και ο Κατράνης και ο Βέλλιος».

Για το παρατσούκλι του «καμηλοπάρδαλη»: «Το έβγαλε στην αρχή ο Σιώπης και μετά το πήραν και οι άλλοι. Πρόκειται για το παρατσούκλι μου. Το έχω αποδεχθεί πλέον».

Για το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισε: «Ήταν κάποιες φορές που ήμουν στο σπίτι. Που έβγαινα και δεν ήξερα που να πάω να τρέξω. Μετά πήγαινα στο σπίτι και με άγχωσε όλο αυτό. Μέσα στο σπίτι δεν μπορώ συνέχεια. Επιτραπέζια, Netflix, είμαι εδώ με την κοπέλα μου. Μαγείρεψα κιόλας, περνάμε όσο καλύτερα γίνεται με αυτή την κατάσταση».

Για το πράγμα που θα του λείψει από την καραντίνα: «Το ότι ξυπνούσα ότι ώρα ήθελα. Το ότι είσαι πιο ελεύθερος. Δεν έχεις στο μυαλό σου το ξυπνητήρι. Και πάλι όμως, είχα ένα πρόγραμμα για να είμαι καλά όταν επανέλθει η κανονικότητα».

Για την επόμενη σεζόν: «Από ό,τι έχω καταλάβει, θα τελειώσει το πρωτάθλημα θα έχουμε λίγες μέρες ξεκούρασης και μετά θα μπούμε απευθείας στην επόμενη σεζόν. Είπαμε ότι αυτές είναι οι διακοπές μας και το πάμε στην πλάκα, όσο θετικά μπορούμε. Καλύτερα να γίνει ό,τι έγινε, να τελειώσει και ας μην κάνουμε διακοπές. Άμα κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία, βγει η φετινή σεζόν και έχουμε λίγες μέρες ξεκούρασης για να επιστρέψουμε για την επόμενη χρονιά».

Για εκείνο που θα κάνει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων: «Θα πάω να δω τους δικούς μου ανθρώπους, τον παππού μου, να πάω για προπόνηση και μετά για καφέ με φίλους μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x