Αγγλία

Ρόι Κιν: «Δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεσή του ο Σόλσκιερ όσο ο στόχος της τετράδας απομακρύνεται»

Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του ο Ρόι Κιν αναφορικά με το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν βλέπει να μένει για αρκετό ακόμα χρονικό διάστημα στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εάν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του συλλόγου συνεχιστούν.

«Εάν ο προπονητής δεν οδηγεί την ομάδα του σε θετικά αποτελέσματα και χάνει διαρκώς, η πίεση προς το πρόσωπό του ολοένα και αυξάνεται. Έτσι και ο «Όλε» εάν συνεχίσει να μην οδηγεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις νίκες τότε θεωρώ ότι δεν θα πάρει αρκετό χρόνο από τους ιθύνοντες του συλλόγου. Γνωρίζω τον Σόλσκιερ εδώ και πολλά χρόνια. Μπορώ να πω ότι κοιτώντας τον στα μάτια βλέπω έναν αγανακτισμένο άνθρωπο. Όταν δίνεις χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές πρέπει να τους εμφυσήσεις ότι αγωνίζονται για έναν σύλλογο του μεγέθους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι κάνουν λόγο για ανάπτυξη και τερματισμό στην τετράδα αλλά μην ξεχνάτε ότι η φιλοσοφία του συλλόγου είναι σε κάθε παιχνίδι να νικάει
», ανέφερε ο άλλοτε μέσος των «κόκκινων διαβόλων».

«Θεέ μου βοήθησέ με εάν το να τερματίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τετράδα είναι επιτυχία. Πριν από δύο εβδομάδες είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου για το εάν η ομάδα μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Μετά και την ήττα από την Γουέστ Χαμ οι πιθανότητες τερματισμού στην τετράδα δεν θα είναι αυξημένες. Ελπίζω ότι τόσο ο «Όλε» όσο και οι ποδοσφαιριστές θα ανακάμψουν», επισήμανε ο Ρόι Κιν.

«Ακριβώς καθώς δεδομένα στόχος του συλλόγου είναι η είσοδος στην τετράδα η πίεση στον Σόλσκιερ είναι ήδη αυξημένη και εάν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα συνεχιστούν τότε η θέση του στον πάγκο της ομάδας δεν είναι δεδομένη. Δεν μπορείς να πεις. Έχω πλάνο διετίας- τριετίας. Όταν είσαι σε συλλόγους σαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να κερδίζεις με συχνότητα», κατέληξε ο 48χρονός Ιρλανδός.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x