Κύπελλο Ελλάδας

Ρόκα: «Νόμιζαν ότι θα χάναμε με βαρύ σκορ»

Ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής του Πλατανιά, Μάνουελ Ρόκα, παρά την ήττα.

Το μυαλό τους στην Ξάνθη είχαν οι παίκτες του Πλατανιά, παρά στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ο Μάνουελ Ρόκα, με τον προπονητή των Κρητικών να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν ένα ματς που είχαμε περισσότερο το μυαλό μας στην Ξάνθη και ήταν φυσιολογικό να έχουμε άλλη προσέγγιση. Σήμερα νόμιζαν κάποιοι πως θα χάναμε με βαρύ σκορ με αυτήν την 11άδα.

Όμως τα παιδιά δούλεψαν καλά και θέλησαν να αφήσουν καλές εντυπώσεις. Ποδόσφαιρο είναι, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Στο ημίχρονο και μετά κάναμε κάποιες αλλαγές για το πρωτάθλημα. Είχαμε και παιδιά που καλά-καλά δεν έχουν παίξει αγώνες στην πρώτη κατηγορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος.

Θέλαμε να δείξουμε πως ο Πλατανιάς είναι εδώ, κρατάει και δεν τα παρατάει για την παραμονή του. Στείλαμε ένα καλό μήνυμα με την εμφάνιση μας αυτή»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x