Η κατάσταση στην Αγγλία όσον αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τα μέτρα που πρέπει να πάρει η Premier League έχει ξεφύγει, όπως γράφει σε άρθρο του στους «Sunday Times» ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Βρετανός σταρ της Ντέρμπι Κάουντι αναφέρθηκε στα όσα έχουν τις τελευταίες ημέρες στο Νησί, με τις μειώσεις μισθών και την οικονομική κατάσταση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

«Προφανώς και θα δεχόμουν να βοηθήσω αν μου το ζητούσε η Ντέρμπι Κάουντι. Και προφανώς θα δεχόμουν να βοηθήσω τους γιατρούς αν μου το ζητούσε η Κυβέρνηση. Ωστόσο, θα ήθελα να ξέρω που ακριβώς πηγαίνουν τα χρήματά μου. Ας μη γελιόμαστε όμως, δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ίδιοι και δεν έχουν την ίδια οικονομική άνεση. Εγώ έπειτα από τόσα χρόνια έχω κάποια οικονομική άνεση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Γίνεται μια προσπάθεια ο ποδοσφαιριστής να φανεί ως μαύρο πρόβατο σε αυτή την κατάσταση, με την Premier League και τον Υφυπουργό Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, Ματ Χάνκοκ, να έχουν ξεφύγει παντελώς με όσα λένε! Τα μεγάλα κλαμπ και οι πολιτικοί αυτή τη στιγμή έχουν στήσει στον τοίχο τους παίκτες»!