Stoiximan Super League

Ρωσικά σενάρια για Γκιγέρμε

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σπαρτάκ Μόσχας φέρεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού. Η απάντηση των Πειραιωτών.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, σύμφωνα με την οποία ο Γκιγέρμε ενδιαφέρει την Σπαρτάκ Μόσχας.

Αυτή η πληροφορία προέκυψε από μία δήλωση που έκανε ο Ζούνιορ Πεντρόσα σε ρωσική ιστοσελίδα, λέγοντας πως είναι εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου χαφ του Ολυμπιακού.

«Έχουμε πρόταση για να κλείσει εκεί. Η εταιρεία μας έχει δεχθεί προτάσεις από τη Ρωσία και υπάρχει αυτή η πιθανότητα μεταγραφής στην ομάδα της Μόσχας», είπε ο συγκεκριμένος ατζέντης στο σάιτ metaratings.ru.

Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό υπήρξε άμεση αντίδραση, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Γκιγέρμε δεν συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Από εκεί και πέρα, άλλα ρωσικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι Μοσχοβίτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν περί τα 4 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες για τον ποδοσφαιριστή, αλλά για την ώρα δεν έχει χτυπήσει κανείς επίσημα την πόρτα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει η πολυαναμενόμενη συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη, ώστε να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους και να μην χαθεί άλλος ένας παίκτης ως ελεύθερος, όπως συνέβη στην περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x