Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έγινε κρούση στον Δέλλα-Δεν προκύπτει θέμα Χαριστέα»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μίλησε για την επόμενη μέρα στον Άρη μετά τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Σε Έλληνα προπονητή προσανατολίζεται ο Άρης για να καλύψει το κενό του Μίχαελ Ένινγκ, όπως τόνισε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Κόλος Κοβαλίβκα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Έχει γίνει ήδη κρούση στον Τραϊανό Δέλλα και πιθανώς θα γίνει και στον Γιάννη Αναστασίου. Ακούστηκε και το όνομα του Εστέμπαν Καμπιάσο, αλλά νομίζω πως ο Άρης θα πάει σε μια λύση ενός έμπειρου Έλληνα προπονητή για να λύσει τα αγωνιστικά προβλήματα που παρουσίασε και χθες η ομάδα», ανέφερε.

Όσο για τις φήμες περί απομάκρυνσης και του Άγγελου Χαριστέα, είπε: «Στην παρούσα φάση δεν προκύπτει πως αποχωρεί ο Άγγελος Χαριστέας, αλλά είναι προφανές πως μπαίνει κι εκείνος πλέον στο κάδρο της κριτικής, γιατί ο Ένινγκ ήταν δική του επιλογή».

Παράλληλα, για τα μεταγραφικά τόνισε: «Έγινε η υπέρβαση με τον Ματέο Γκαρσία, που θα έρθει τις επόμενες μέρες. Υπάρχει συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα σε όλα και απομένει το διαδικαστικό. Δεν υπάρχει όμως περιθώριο για πολλές ακόμη ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, γιατί η ομάδα έχασε αρκετά χρήματα από τον αποκλεισμό της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x