Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Οι σκέψεις του Τερζή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Τον προβληματισμό που Τόλη Τερζή για την 11άδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Την πιθανή 11άδα που αναμένεται να παρατάξει ο Τόλης Τερζής στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Αλέξης Σαββόπουλος, τονίζοντας παράλληλα πως ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ και μετά το ματς.

«Ο Τερζής λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής. Πιθανότατα θα μείνει στο τεχνικό τιμ για να βοηθήσει τον -πιθανότατα ξένο- προπονητή που θα έρθει να προσαρμοστεί στην ομάδα και θα κάνει το σκάουτινγκ των αντιπάλων, αλλά δεν θα είναι πρώτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα, εστιάζοντας στη θέση που έχει προβληματίσει τον Τερζή: «Επειδή ο Λάρσον είναι λίγο πιο πιεστικός και έχει καλύτερες επιστροφές σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει. Έχει επανακάμψει από τον τραυματισμό του και διεκδικεί θέση. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Γκάμα», ενώ για τον σχηματισμό είπε:

«Ο Λάρσον δύσκολα δεν θα παίξει αριστερά και έτσι ο Φετφατζίδης θα πάει δεξιά, όμως υπάρχει ζήτημα τακτικής, γιατί ο Γιαννούλης συνηθίζει να ανεβαίνει ψηλά. Ο Φετφατζίδης δεν φημίζεται για τις αμυντικές του δυνατότητες. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα πώς θα παίξει. Μπορεί να πάει ο Ντιγκινί δεξιά και ο Λάρσον στον άξονα. Αυτές είναι οι σκέψεις του».

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x