Γερμανία

Σάλκε: Ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού δύο ημέρες πριν την Χέρτα!

Ποδοσφαιριστής της Σάλκε βρέθηκε θετικός στον Covid-19 σήμερα, με την προπόνηση να ακυρώνεται και το μεθαυριανό ματς με τη Χέρτα Βερολίνου να βρίσκεται… στον αέρα.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Σαλκε, ένας από τους παίκτες της πρώτης ομάδας βρέθηκε θετικός στο καθιερωμένο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, χωρίς να τον κατονομάσει!

Παρότι τα υπόλοιπα τεστ βγήκαν όλα αρνητικά, οι άνθρωποι των «βασιλικών μπλε» αποφάσισαν να ακυρώσουν τη σημερινή προπόνηση, για προληπτικούς λόγους.

Παράλληλα, διενεργήθηκε και νέος έλεγχος σε όλους, τα αποτελέσματα του οποίου θα γνωστοποιηθούν την Τρίτη το πρωί και τότε θα αποφασίσει η Σάλκε αν θα επανέλθει στις προπονήσεις…

Το αν θα επηρεαστεί ή όχι η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη εξ αναβολής αγώνα της ομάδας του Γκελζενκίρχεν με τη Χέρτα Βερολίνου, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Η Σάλκε έχει ήδη υποβιβαστεί από την Bundesliga φέτος, με την εν λόγω αναμέτρηση να είναι αρχικά προγραμματισμένη για την 31η αγωνιστική, αλλά να αναβάλλεται λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στη γερμανική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x