Γερμανία

Ετοιμάζει «μπαμ» με Ράνγκνικ η Σάλκε του Γραμμόζη!

Τρομερή κίνηση ετοιμάζει η Σάλκε, που παίρνει ως αθλητικό διευθυντή τον Ραλφ Ράνγκνικ.

Τη... μεταγραφή της χρονιάς ετοιμάζεται να κάνει η Σάλκε! Όπως αναφέρει η «Bild», οι «βασιλικοι μπλε» αναμένεται να προσθέσουν στο επιτελείο τους έναν σπουδαίο επαγγελματία, τον Ραλφ Ράνγκνικ!

Ο Ράνγκνικ ήταν τεχνικός διευθυντής και προπονητής στη Λειψία, ουσιαστικά βάζοντας τα θεμέλεια για την ομάδα που ανέλαβε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και... πετάει πλέον στη Γερμανία, ενώ τον περασμένο χρόνο ήταν στο στρόχαστρο και διαρκώς σε συζητήσεις με τη Μίλαν για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, με την υπόθεση τελικά να χαλάει!

Οι νεότερες πληροφορίες από την έγκυρη «Bild» αναφέρει πως το «μπαμ» είναι έτοιμο να γίνει, αφού ο Ράνγκνικ θέλει να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον ιστορικό αυτό σύλλογο της Γερμανίας και να τη βοηθήσει να «μεγαλώσει» ξανά και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να βοηθήσει πολύ και τον Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σάλκε με σκοπό εφόσον δεν πετύχει το... θαύμα της σωτηρίας φέτος, να φτιάξει του χρόνου μια ομάδα που θα μπορέσει να επιστρέφει κατευθείαν στην Bundesliga.

Διαβάστε ακόμα:

Λειψία: Πήρε «διαμαντάκι» από τον Άγιαξ χωρίς να... πληρώσει!

Μπάγερν Μονάχου: «Βλέπει» Τσίλερ για μπακ απ του Νόιερ

Φλικ για εθνική: «Έχω συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το 2023»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x