Γ' Εθνική

Σαρωτική η Καβάλα - «Τσίμπησε» τον βαθμό ο Ασπρόπυργος

Με «4άρα» (4-1) επί της Τριγλίας ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα η Καβάλα, ενώ ο Ασπρόπυργος με γκολ στο 85’ ισοφάρισε σε 2-2 τον Ολυμπιακό Βόλου και έκλεψε τον βαθμό στην πρεμιέρα της Football League.

Ιδανική πρεμιέρα στη Football League έκανε η Καβάλα διαλύοντας με 4-1 την Τριγλία. Το σύνολο του Παύλου Δερμιτζάκη είχε σαρωτική εμφάνιση και πήρε άνετα το πρώτο του τρίποντο. Το φτωχό 1-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν έδειχνε αυτό που ακολούθησε, αφού λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μισού του ματς, ο Μελισσόπουλος διπλασίασε τα τέρματα. Ορφανίδης και Βάσαλιτς έκαναν τέσσερα τα τέρματα, με την Τριγλία να βάζει το γκολ της τιμής στο 88’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Με σχετική άνεση πήρε το πρώτο τρίποντο και η Νίκη Βόλου με 2-1 επί του Θεσπρωτού. Το σύνολο του Χοβέ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροχάνο, που πέτυχε τα δύο τέρματα στο 45’ και στο 60’, ενώ ο Μάουρο μείωσε στο 74’. Οι φιλοξενούμενοι δεν πίεσαν ιδιαίτερα για την ισοφάριση, με τους Βολιώτες, μάλιστα, να χάνουν μεγάλη ευκαιρία πριν το φινάλε.

Τον βαθμό της ισοπαλίας «έκλεψε» στο φινάλε του ματς ο Ασπρόπυργος από τον Ολυμπιακό Βόλου ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη, αφού το σύνολο του Βαζάκα προηγήθηκε στο 39’ με τον Γκουγκούδη, μετά από κόντρες στην περιοχή, ενώ οι Βολιώτες έφεραν το ματς «τούμπα», με γκολ στο 43’ και 53’ των Ράντι και Τσίτα αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι, όμως, βρήκαν τη λύση στο 85’ με τον Κάκκο να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο τρίποντο έχασε η Βέροια, που έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα, παρότι κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδό της. Το ματς ξεκίνησε δυναμικά για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Σιμόνι να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των Ροδιτών, στο ένατο μόλις λεπτό του ματς. Παρά τις ευκαιρίες, η Βέροια μπλόκαρε στην άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν απέφυγε το 0-0.

Με το... αριστερό ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και ο Ιάλυσος με τον ΟΦ Ιεράπετρας, οι οποίοι μοιράστηκαν από έναν βαθμό μένοντας στο 0-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Σάββατο (28/09)
Ιωνικός Α.Ο – Τρίκαλα 0-0

Κυριακή (29/09)
Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2
(27' Βουκμίροβιτς, 90' Κασβιρόπουλος)

Καβάλα – Τρίγλιας 4-1
(14’ Παπαδόπουλος, 48’ Μελισσόπουλος, 57’ Ορφανίδης, 86’ Βόσαλιτς – 88’ Ευθυμιάδης)

Ιάλυσος– ΟΦ Ιεράπετρας 1970 0-0

Ένωση Πανασπροπυργιακού – Ολυμπιακός Βόλου 2-2
(43’ Ράντι, 53’ Τσίτας - 39’ Γκουγκούδης, 84’ Κάκκος)

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 2-1
(46’, 60’ Ροχάνο – 74’ Μάουρο)

Βέροια – Διαγόρας 0-0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:
Καβάλα-Αιγάλεω
Καλαμάτα-Ιάλυσος
Τριγλία-Ένωση Ασπρόπυργου
ΟΦ Ιεράπετρας-Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου-Βέροια
Θεσπρωτός-ιωνικός
Διαγόρας-Τρίκαλα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x