Stoiximan Super League

Σάσα για το πέναλτι του ΠΑΟΚ: «Βλέπουμε στην Ελλάδα τέτοιες περίεργες φάσεις με αυτές τις ομάδες»

Ως περίεργο χαρακτήρισε τον καταλογισμό του εις βάρος πέναλτι του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Λούκας Σάσα, ο οποίος σχολίασε ότι είναι κάτι που συμβαίνει στην Ελλάδα με αυτές τις ομάδες.

Μόνο σύμφωνος δεν είναι ο Λούκας Σάσα με το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Άρη στο 92ο λεπτό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με το οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Μάλιστα, ο χαφ των «κιτρίνων» χαρακτήρισε μεν την απόφαση ως περίεργη, αλλά ταυτόχρονα άφησε αιχμές ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται μία τέτοια στην Ελλάδα με «αυτές τις ομάδες».

Ταυτόχρονα, ο Σάσα υποστήριξε ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι σαν ήττα για τον Άρη, ενώ ανέφερε και ως «μπουνιές» τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του (ισοφάριση στο τέλος του ματς από τον ΠΑΟΚ και αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό).

Μεταξύ άλλων, ο Σάσα μίλησε στην κάμερα της Nova για:

-την αδυναμία να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα ο Άρης: «Αν είχα εξήγηση θα την έδινα. Δεν έχω εξήγηση. Είμαστε απογοητευμένοι. Eίχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για το 0-3. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Προφανώς και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι».

-τα δύο γκολ που δέχθηκε η άμυνα του Άρη στο τέλος, κάτι που δεν συνηθίζει: «Δεν ξέρω πραγματικά. Είναι δύσκολο να δώσω εξήγηση. Η ομάδα μας είναι συμπαγής, είναι δύσκολο να σκοράρει ομάδα εναντίον μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε δύο γκολ με παράδοξο τρόπο. Στο πρώτο γκολ ήταν τυχερός ο παίκτης του ΠΑΟΚ όπως κατέβασε τη μπάλα. Το δεύτερο με το πέναλτι, τι να πω. Βλέπουμε στην Ελλάδα τέτοιες περίεργες φάσεις με αυτές τις ομάδες

Ήμασταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και από τη στιγμή που είχαμε το προβάδισμα, οπισθοχωρούμε λίγο ώστε να τον ''σκοτώσουμε'' στην αντεπίθεση. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε 73% (σ.σ.: κατοχή) αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Κάναμε το 2-0 και είχαμε ευκαιρία για το 3-0. Μέχρι το 87' αυτό απέδιδε
».

-τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό: «Είμαι θετικός για το μέλλον, γιατί αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι, κάθε βδομάδα ότι είμαστε καλή ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο, αλλά έχουμε δείξει την αξία μας. Θα παίξουμε τα playoffs στο 100%. Απλώς θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, γιατί σε λίγες μέρες δεχθήκαμε δύο ''μπουνιές''. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνουμε, θα ορθώσουμε το ανάστημά μας».



Διαβάστε ακόμα:


Γκαρσία: «Ο Ουάρντα... θυσιάστηκε, στον ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να δώσεις κάτι παραπάνω»

Μάντζιος: «Θα έπρεπε να έχουμε κάνει το 3-0, είμαστε απογοητευμένοι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x