Κύπελλο Ελλάδας

Σάσα: «Τα δώσαμε όλα, δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε μετά από το πρώτο γκολ της ΑΕΚ»

Ο Λούκας Σάσα στάθηκε στο καθοριστικό τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του ματς, τόνισε πως ο Άρης πάλεψε απέναντι στην ΑΕΚ και απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος των «κιτρινόμαυρων», στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον αγώνα: «Αν είχαμε ακόμα 30 λεπτά, θα συνεχίζαμε να τρέχουμε. Τα δώσαμε όλα. Παλέψαμε. Όλοι ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς η ατυχία στο τελευταίο λεπτό χτύπησε την πόρτα μας, δεν μπορέσαμε να το αλλάξουμε».

Για τις σκέψεις του στα γκολ του Άρη: «Η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη επιθετικά, έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλά, σκοράραμε όμως στο ξεκίνημα του β’ μέρους και πήραμε αυτοπεποίθηση. Βάλαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί νιώσαμε ότι είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεχθήκαμε αυτό το γκολ στο φινάλε και το πληρώσαμε. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Σωματικά δείξαμε ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΚ. Ψυχολογικά, ήταν σαν μια... γροθιά που μας έριξε νοκ άουτ. Δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε μετά από το πρώτο γκολ της ΑΕΚ».

Για το δικό του μέλλον
: «Είναι δύσκολο να σκεφτώ τώρα το μέλλον μου. Μόλις χάσαμε έναν ημιτελικό. Εχουμε κι άλλα ματς να παίξουμε. Εχω συμβόλαιο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος, όταν τελειώσει η σεζόν θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x