Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε στον νεαρό πορτιέρε του Άρη, Απόστολο Τσιλιγγίρη, ενώ μίλησε και για το περασμένο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλύσουμε μετά το ματς τους λόγους της καθίζησης στο δεύτερο μέρος. Ο προπονητής θα έχει τον χρόνο και την ευκαιρία να μας αναλύσει τους λόγους γι αυτήν για να την αποφύγουμε στη συνέχεια Η αλήθεια είναι ότι δεχόμαστε να βάζουμε πίεση στον εαυτό μας για να πετύχουμε το καλύτερο κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα είτε να παίζουμε καλά και να μην έχουμε αποτελέσματα και σε άλλα ματς όπως με τον Αστέρα να μην παίζουμε καλά στο β΄μέρος και να παίρνουμε το αποτέλεσμα, το οποίο στην τελική αυτό είναι που μετράει. Κρατάμε το αποτέλεσμα και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας», είπε αρχικά.

Για τον νεαρό τερματοφύλακα, τον Τσιλιγγίρη: «Δεν χρειάστηκε να πω εγώ κάτι περισσότερο, μια και ο τρόπος με τον οποίο τον υποδέχθηκε ο κόσμος ήταν αρκετός. Απλά του έριξα ένα βλέμμα, θέλοντας να του δώσω ψυχική δύναμη και ενέργεια. Είναι ένα παιδί που δουλεύει στις προπονήσεις σκληρά, οπότε το έχει, μπορεί να ανταποκριθεί και νομίζω θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.