Stoiximan Super League

Σβαμπ: «Θέλουμε να κερδίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε»

Την απόλυτη προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στρέφει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Στέφαν Σβαμπ.

Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες χαρακτήρισε αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (27/1, 19:30), ο μέσος των «ασπρόμαυρων» Στέφαν Σβαμπ.

Ο 30χρονος Αυστριακός, αναφέρθηκε επίσης στο ισόπαλο ματς της ομάδας του με την ΑΕΚ, για το αγωνιστικό στυλ της αναμέτρησης του Φαλήρου, αλλά και τον ερχομό του Σίντζι Καγκάβα στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια novasports:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και ένταση. Εμείς θέλαμε τη νίκη, το θετικό είναι πως η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα, αντέδρασε δύο φορές και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας. Παίξαμε ξανά με τον Ολυμπιακό δύο εβδομάδες νωρίτερα. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη. Η τακτική αντιμετώπιση θα κρίνει πολλά. Εμείς θέλουμε να πιάσουμε υψηλή απόδοση, θέλουμε να κερδίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το πώς περιμένει το στυλ του παιχνιδιού: «Είναι δύσκολο να το πεις αυτό με ακρίβεια. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στην Τούμπα είδαμε πως εμείς ήμασταν κυρίαρχοι, αύριο παίζουμε στην έδρα του Ολυμπιακού, περιμένουμε ίσως να παίξουν πιο επιθετικά, ίσως να πάρουν περισσότερα ρίσκα, εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα μας παρουσιαστούν. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και όποιος κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τον Καγκάβα: «Τον γνωρίζω πολύ καλά. Ειδικά από όταν έπαιζα στην Αυστρία, διότι παρακολουθούσα πολύ το γερμανικό πρωτάθλημα και τα όσα έκανε αυτός όταν έπαιζε στην Ντόρτμουντ. Είναι πολύ καλός παίκτης, με ποιότητα σε πολύ καλή ηλικία είναι 31 ετών και περιμένουμε να βοηθήσει πολύ. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα για να βγάλει το ταλέντο και την ποιότητα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x