Europa League

Σβάρνας: «Περιμέναμε πως θα ματώσουμε για την πρόκριση»

Πως περίμενε δύσκολο ματς για την ΑΕΚ στάθηκε ο Στράτος Σβάρνας μετά την πρόκριση της «Ένωσης» επί της Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία.

Ο διεθνής σέντερ μπακ της ΑΕΚ τόνισε πως τους ενδιέφερε πρώτα η πρόκριση και μετά τα υπόλοιπα και θεωρεί πως πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πιστεύει πως έκαναν σωστή διαχείριση στην αναμέτρηση και ζήτησε υπέρβαση για να έρθει η πρόκριση κόντρα στη Βόλσφσμουργκ, ενώ για τον ίδιο τόνισε πως είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε πως θα "ματώσουμε" για την πρόκριση. Στα αποδυτήρια είπαμε πως θα μετρήσει μόνο η πρόκριση και την πήραμε. Παλέψαμε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή, αλλά ανταπεξήλθαμε στην πίεση και μετά ισορροπήσαμε. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση».

Ρωτήθηκε για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ που ακολουθεί. «Αν θες να παίξεις σε ομίλους πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και εμείς πρέπει να τον κάνουμε για να μπει η ΑΕΚ στους ομίλους».

Όσο για τον ίδιο με αφορμή το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος, σχολίασε πως: «Προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στη δουλειά. Το νέο μου συμβόλαιο ήταν και μία επιβράβευση, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Προσπαθώ να βελτιωθώ και συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x