Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Ούτε σούπερ ομάδα, ούτε για τα τάρταρα»

Την αντίδραση που περίμενε -μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο- είδε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού επανέλαβε την εμπιστοσύνη στους παίκτες τους και μίλησε για Μαυρία, Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου:

«Ήμουν σίγουρος για την αντίδραση της ομάδας μετά τον αποκλεισμό και περίμενα ότι η συμπεριφορά μας θα ήταν αυτή που έπρεπε. Είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε φάσεις και το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και ακόμα σημαντικότερο ότι παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χρόνο σε νέα παιδιά όπως ο Αγγελόπουλος αλλά και ο Νίνης που επανήλθε. Συνεχίζουμε την δουλειά μας δεν γινόμαστε από τη μια στιγμή στην άλλη σούπερ ομάδα και δεν ήμαστε με μια ήττα ομάδα για τα τάρταρα.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές θα συμβεί και να χάσεις δεν το θες αλλά έτσι είναι. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην δουλειά μας και ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Έχουμε αδυναμίες, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και συνεχίζοντας με αυτόν τον ρυθμό και ταπεινά μπορούμε πετύχουμε πολλά περισσότερα πράγματα σαν ομάδα».


Για τα πάνω κάτω της ομάδας:

«Προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο και είμαστε ακόμα σε διαδικασία θα έλεγα καθώς είναι η δεύτερη χρονιά αυτής της ομάδας. Όλοι κάνουμε λάθη και δεν είναι εύκολο να πατάς απλά ένα κουμπί και να νικάς συνέχεια. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμίες και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι.

Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε πως παίκτες και οι αντίπαλοι και υπάρχουν και άλλες συγκυρίες αλλά θέλω να πιστεύω και το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη και η στήριξη σε αυτά τα παιδιά. Ξέρουμε ότι δεν είναι σούπερ ομάδα αλλά μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Το να χτίσεις χρειάζεται υπομονή. Όλοι θέλουν να κερδίζεις συνέχεια αλλά και αυτό δεν είναι το καλύτερο και δεν θα είχε τόσο ενδιαφέρον, μετά το 5-0 επί του Εργοτέλη ήσασταν πολύ λίγοι εδώ και για εσάς τα άσχημα αποτελέσματα δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο και ίντριγκα για να γράψεις περισσότερα πράγματα».


Δυο λόγια για τον Μαυρία:

«Ο Χάρης είναι ένας παίκτης που πέρυσι όταν ξεκινήσαμε ήταν στον σχεδιασμό της ομάδας και όταν παίζουμε από τα άκρα μπορεί να μας δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά για να διασπάσουμε τις αντίπαλες άμυνες. Ήταν μια επιλογή της τελευταία στιγμής αλλά ξέρει που έχει έρθει, ξέρει την φιλοσοφία και ήρθε με διάθεση να βοηθήσει και το σημαντικό είναι πως είναι φιτ. Είναι σημαντικός παίκτης για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για τον νεαρό Αγγελόπουλο που πήρε χρόνο συμμετοχής:

«Είναι αυτό που είχαμε πει θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά από την ακαδημία στην οποία γίνεται πολύ καλή δουλειά αλλά στο σωστό χρόνο και τη σωστή στιγμή και να μην τα κάψουμε και να δημιουργήσουμε άσχημη ψυχολογία. Θέλουμε η ομάδα να έχει ποιο πολλούς Έλληνες παίκτες. Υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές που βλέπουν τον Παναθηναϊκό σαν μια ομάδα να τους δώσει τη δυνατότητα να παίξουν σε ψηλό επίπεδο και αυτό δείχνει από μόνο του πολλά με γνώμονα το καλό τους και όχι το οικονομικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x