Stoiximan Super League

Σε διαφορετική ώρα η προπόνηση αμυντικογενών και επιθετικογενών στην ΑΕΚ

Νέα «ήθη κι έθιμα» από τον Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα άφησε στην άκρη τα πολλά λόγια στην πρώτη του προπόνηση και έδειξε άνθρωπος των πράξεων. Ο Ιταλός τεχνικός δεν χρειάστηκε πέρα από 1-2 λεπτά για τις απαραίτητες συστάσεις και αμέσως έστρωσε τους παίκτες της ΑΕΚ στην δουλειά. Στην διάρκεια του προγράμματος ήταν συνεχώς ήρεμος, αλλά ενεργός δίνοντας εντολές και έμφαση στη λεπτομέρεια, χωρίς όμως να υψώνει τον τόνο της φωνής του.

Ο 55χρονος κόουτς έφερε νέα ήθη κι έθιμα στην προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς στο σημερινό πρόγραμμα οι αμυντικογενείς και οι επιθετικογενείς παίκτες της ομάδας θα προπονηθούν σε διαφορετικές ώρες, με το πρώτο γκρουπ να μπαίνει στο γήπεδο στις 10:00 και το δεύτερο στις 11:00. Είναι προφανές πως ο Καρέρα θέλει να δουλέψει επισταμένα και με διαφορετικό τρόπο για την ανασταλτική λειτουργία και την ανάπτυξη της ομάδας και για τον λόγο αυτό χώρισε την προπόνηση σε δύο μέρη, κάτι που φαίνεται πως θα γίνεται τακτικά, αλλά όχι καθημερινά.

Όσον αφορά στους συνεργάτες του, ο άμεσος βοηθός του, Τζιανλούκα Κολονέλο, προκάλεσε εντύπωση από το γεγονός ότι έδινε κάποιες οδηγίες στα ελληνικά, καθώς είχε ένα σύντομο πέρασμα πριν περίπου 5 χρόνια από Ζάκυνθο και Επισκοπή. Ο δε γυμναστής Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο ήταν αρκετά αυστηρός και ζητούσε απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία από τους παίκτες στην σωστή εκτέλεση των ασκήσεων φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x