Stoiximan Super League

Σε πρώτο πλάνο ο επιθετικός στον Ατρόμητο κι… όχι μόνο

Τρόπους για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του ψάχνει ο Ατρόμητος, με τον επιθετικό να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά το μενού περιλαμβάνει και κάτι έξτρα.

Στο ματς με τον ΟΦΗ έχει στρέψει την προσοχή του ο Ατρόμητος, ωστόσο την ίδια ώρα προχωρούν και τα μεταγραφικά ζητήματα, αφού όπως συμβαίνει παραδοσιακά στους Περιστεριώτες τα τελευταία χρόνια, το καλύτερο αφήνεται για το τέλος.

Σε πρώτο πλάνο είναι η υπόθεση του επιθετικού, που είναι ξεκάθαρο ως ζητούμενο για τον Ατρόμητο, ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Απόστολου Βέλλιου. Έπειτα από συζητήσεις προπονητή-διοίκησης, έχει κριθεί ως απαραίτηση η ενίσχυση σε αυτή τη θέση και ήδη εξετάζονται περιπτώσεις από Ισπανία και Αγγλία. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες που είναι στο στόχαστρο περνούν από… κόσκινο, αφού υπάρχει διάθεση και για μίνι-υπέρβαση από τον Ατρόμητο για τον επιθετικό.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες εξετάζεται όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, που θα μπορέσει να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει επανέλθει ως μία περίπτωση και με πολύ πιο ρεαλιστικές πιθανότητες σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, που τότε ο Ατρόμητος είχε άλλες προτεραιότητες και πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί το παραμικρό σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Εξάλλου, όλο πιο κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς, καθώς από πλευράς Νταμίρ Κάναντι, δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεργασίας με τον Βόσνιο χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x