Champions League

Σεφτές για Ρεάλ, αέρας η Παρί!

Την πρώτη της νίκη πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των ομίλων, καθώς επικράτησε 1-0 της Γαλατά στην Τουρκία με το γκολ του Κρόος – Εντυπωσιακή Παρί στο Βέλγιο, πάτησε 5-0 την Μπριζ.

Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσει στην 3η αγωνιστική, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League, καθώς επικράτησε 1-0 της Γαλατά στην Τουρκία, με το γκολ του Κρόος στο 18' να γράφει την ιστορία του αγώνα.

Εύκολο έργο αποδείχθηκε ότι είχε η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού πέρασε... πάνω από την Κλαμπ Μπριζ, διαλύοντάς την 5-0, έχοντας πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Εμπαπέ που μπήκε στο 52' και σημείωσε χατ-τρικ.

Γαλατά-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Τα ματς του ομίλου συνηθίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελούν μια τυπική διαδικασία, αλλά μετά τις δύο αποτυχίες στις πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν καιγόταν για το «τρίποντο» και το πέτυχε μέσα στην Τουρκία, ακόμα και με το... μισό-μηδέν. Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 18', όταν ο Αζάρ κινήθηκε από τα αριστερά, πάσαρε στον Κρόος και ο Γερμανός με πλασέ που κόντραρε, διαμόρφωσε το 1-0, αν και στο 10' ο Κουρτουά πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στο πλασέ του Αντόνε.

Στο υπόλοιπο του ματς, οι παίκτες του Ζιντάν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, με κυριότερη αυτή του Αζάρ στο 65' που σε ανυπεράσπιστη εστία κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι.



Κλαμπ Μπριζ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-5

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την παρουσία της στο Βέλγιο η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επικράτησε 5-0 της Κλαμπ Μπριζ, με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Κίλιαν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ (61', 79, 83') παρά το γεγονός ότι μπήκε στο ματς στο 52' και έδειξε ότι έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του.

Σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων ήταν ο Ικάρντι (7', 63') με τον Αργεντινό να παρουσιάζει κι αυτός εξαιρετικά δείγματα, αφού φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.



Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Κλαμπ Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5
(7’, 63’ Ικάρντι, 61’, 79’, 83’ Εμπαπέ)

Γαλατάσαραϊ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
(18’ Κρόος)

Η βαθμολογία

1. Παρί Σεν Ζερμέν 9 (9-0)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 4 (3-5)
3. Κλαμπ Μπριζ 2 (2-7)
4. Γαλατάσαραϊ 1 (0-1)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλαμπ Μπριζ 22:00
Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 22:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x