Stoiximan Super League

Σημαντικό ματς στο Περιστέρι, υποδέχεται την ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Εκτός από το ντέρμπι Παναθηναϊκος-Ολυμπιακός, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα ματς σήμερα με το Ατρόμητος-ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Σημαντικά παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League, εκτός από το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (19:00), καθώς Ατρόμητος και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στις 16:00 στο Περιστέρι, ενώ υπάρχουν και άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» που βρίσκονται στην τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, με 44 βαθμούς έχουν έναν παραπάνω από τον Ατρόμητο και αναμένεται να γίνει «μάχη» για το ποια ομάδα θα καταφέρει να τερματίσει εκεί.

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες καθώς απόντες από το ματς θα είναι οι ανέτοιμοι Νίκλας Χουλτ και Έλντερ Λόπες αλλά και οι τραυματίες Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν στη διάθεση τους τον Αμρ Ουάρντα, ενώ προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από τον ΠΑΟΚ και θα αναζητήσουν την επιστροφή στις νίκες.

Στα υπόλοιπα ματς, στις 15:00 ο ΟΦΗ που είναι στην 15η θέση με 19 βαθμούς υποδέχεται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Λεβαδειακό που είναι 14ος με έναν παραπάνω και οι δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Ξάνθη στις 19:30 στη Νέα Σμύρνη και επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από της ήττες από Ατρόμητο (3-0) και Παναιτωλικό (5-0), ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία οκτώ ματς και θέλουν να επικρατήσουν.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

inner

Η επόμενη (26η) αγωνιστική


inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x