Champions League

Σιμεόνε: «Η Τσέλσι ήταν καλύτερη από εμάς»

Στην ανωτερότητα της Τσέλσι στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τους «μπλε», ενώ τόνισε πως η ομάδα του νικήθηκε κατά κράτος σε όλους τους τομείς.

Το ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από μια ανώτερη ομάδα παραδέχθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως η Τσέλσι κυριάρχησε σε όλους τους τομείς απέναντι στην ομάδα του και κέρδισε δίκαια.

«Η Τσέλσι ήταν καλύτερη από εμάς. Ήταν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πιο άνετοι μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Τσόλο και συμπλήρωσε:

«Είχαν ένα συνολικά καλύτερο παιχνίδι, ήταν πιο ανταγωνιστικοί και δυνατότεροι. Το ότι κέρδισαν ήταν απόλυτα δίκαιο».

Συνεχίζοντας, ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αποδεχτεί την ήττα και να συνεχίσει να βελτιώνεται, για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση: «Πρέπει να δεχτούμε την ήττα έτσι όπως ήρθε. O Σαούλ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά συνολικά ήταν καλύτεροι και παίξανε με περισσότερη ένταση. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Τσέλσι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα, και σίγουρα θα έρθουν και οι νίκες».

Πάντως η νίκη της Ρόμα, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, δεν έδειξε να πτοεί ιδιαίτερα τον Σιμεόνε, αφού όπως παραδέχθηκε, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έφερνε η ιταλική ομάδα θα ήταν το ίδιο γι’αυτόν.

«Ακόμα κι αν έχανε η Ρόμα, θα ήταν το ίδιο για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x