Κύπελλο Ελλάδας

Σιμόες: «Δείξαμε αυτοθυσία στα δύσκολα» (video)

Στην υπερπροσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ μετά το 2-0 απέδωσε την ανατροπή και την πρόκριση της «Ένωσης» στον τελικό του Κυπέλλου ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος χαφ τόνισε πως πάντα είναι δύσκολα τα ματς στη Θεσσαλονίκη και πως είχαν το πλεονέκτημα του πρώτου ματς. Θεωρεί πως έδειξαν προσωπικότητα και χαρακτήρα και πως διαθέτουν παίκτες με ποιότητα στην επίθεση, ενώ δε θέλησε να σταθεί στους τρεις προηγούμενους χαμένους τελικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι κάθε παιχνίδι απέναντι στον Άρη είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ καλή ομάδα και στην έδρα της παίζει δυνατά. Είχαμε ένα πλεονέκτημα με το αποτέλεσμα που είχαμε στην Αθήνα, όμως το χάσαμε.

Μετά έγινε αυτοθυσία απ’ όλους μας. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα, όμως, που χρειάζεται να υπάρχει θυσία και το έδειξε απόψε. Υπήρξε θυσία, αλλά δείξαμε και προσωπικότητα και χαρακτήρα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, ιδίως μπροστά οι επιθετικοί μας μπορούν να δώσουν στην ομάδα αυτά που ζητάει.

Ήταν ένας ‘τελικός’ για εμάς, τα δώσαμε όλα. Και οι δυο ομάδες ήθελαν να είναι στον τελικό, τα καταφέραμε εμείς».

Για τους προηγούμενους χαμένους τελικούς; «Αυτό που σκεφτόμαστε εμείς δεν είναι ότι χάσαμε τους προηγούμενους, αλλά ότι βρισκόμαστε τώρα ξανά εκεί. Έχουμε ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά έναν τελικό, όπως συνέβη την πρώτη χρονιά. Πέντε τελικούς συνεχόμενους δεν είναι εύκολο να τα καταφέρει μια ομάδα.

Δεν είναι εύκολο να είσαι συνέχεια στον τελικό. Έχουμε κερδίσει έναν τελικό τα τελευταία χρόνια, θα πάμε να κερδίσουμε έναν ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x