Europa League

Σιμόες: «Ήθελα να παίξω με τη Λέστερ»

Τη μεγάλη του επιθυμία να αγωνιζόταν ακόμα και στο αποψινό παιχνίδι με τη Λέστερ -αν του το επέτρεπε το ιατρικό τιμ- παραδέχθηκε ο Αντρέ Σιμόες.

«Θηρίο στο κλουβί» δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λέστερ.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο Πορτογάλος τόνισε ότι αν του το επέτρεπε το ιατρικό τιμ θα ήθελε να επιστρέψει σήμερα κιόλας από τον τραυματισμό του.

Δήλωσε αισιόδοξος ωστόσο ότι και χωρίς τον ίδιο και τους άλλους απόντες, η «Ένωση» μπορεί να δείξει ένα καλό πρόσωπο και ν’ αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόες

Για το πότε επιστρέφει απ’ τον τραυματισμό του: «Η πρόθεσή μου ήταν να είμαι έτοιμος απόψε. Δεν μπόρεσα όμως να βγάλω τις προπονήσεις. Θα ήθελα να παίξω. Το σημαντικό είναι απόψε η ομάδα να εμφανιστεί ως σύνολο, όποιος παίκτης κι αν αγωνιστεί».

Για το κλειδί του ματς: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές, γεννιόμαστε και ονειρευόμαστε να παίζουμε παιχνίδια απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Για όλους απόψε είναι ευκαιρία. Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το κλειδί θα είναι να είμαστε συμπαγείς, να βγούμε μπροστά και να παίξουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι δεύτερη αγωνιστική και θέλουμε βαθμούς».

Για το αν μπορεί η ομάδα να βγάλει ωραία πράγματα στο γήπεδο: «Λόγω των συνεχόμενων αγώνων η ΑΕΚ θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν έχει… ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή, είτε λέγεται Σιμόες, Γκαρσία, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Αλμπάνης.

Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά όλοι πρέπει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήθελα να παίξω. Αλλά το ιατρικό επιτελείο είχε διαφορετική άποψη. Ήθελα να παίξω. Με τη διακοπή ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο μπροστά μου, να δουλέψω και να επιστρέψω»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x