Stoiximan Super League

Σίμος: «Δείξαμε καλά πράγματα μέχρι το 60’»

Στην πρώτη ώρα του ματς στάθηκε ο Γιώργος Σίμος μετά τη συντριβή του ΟΦΗ από τους αναπληρωματικούς του Αγιαξ στο φιλικό του Άμστερνταμ.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως θα χρειαστεί δουλειά για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και δεν ξεχωρίζει την επίθεση και την άμυνα, περιμένοντας και τις επόμενες προσθήκες.

Αναλυτικά: «Πραγματικά, γνωρίζω τις επιβαρύνσεις που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά μέχρι το 60' η ομάδα έδειξε αρκετά θετικά πράγματα. Θα κρατήσουμε τα θετικά απ' όσα είδαμε και όσα δεν θέλουμε να βλέπουμε θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε.

Δεν διαχωρίζουμε το μπροστά με το πίσω. Όλοι μαζί αμυνόμαστε και όλοι μαζί κάνουμε επίθεση σαν ομάδα. Σίγουρα, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, θα γίνει και μέσα από την προπόνηση, αλλά και κάποιες προσθήκες που θα έχουμε στο μέλλον, γιατί ξέρω ότι γίνονται κινήσεις για αυτό. Έχουμε ακόμα 35 μέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Κρατάμε τα 60 πρώτα λεπτά που οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το σεβασμό μας για την προσπάθεια μας και θα βελτιώσουμε τα στοιχεία που πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x