Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως είναι μια άτυχη στιγμή το γκολ που δέχτηκαν στα τελευταία λεπτά και εξήρε τους παίκτες του για την καρδιά που έδειξαν και έκαναν την ανατροπή. Θεωρεί πως ο ΟΦΗ είναι ανταγωνιστική ομάδα, ενώ αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, δεχτήκαμε γκολ στο τέλος. Είχαμε πολύ καλή απόδοση με εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όμως στα αποδυτήρια πήγαμε και ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες το πάλεψαν πολύ, έδειξαν ότι διαθέτουν καρδιά, περάσαμε μπροστά στο σκορ, όμως στο τέλος δεχτήκαμε την ισοφάριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Πάμε προς τα εκεί που θέλουμε να φτάσουμε, έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, παίξαμε σε πολύ καλό τέμπο και μέχρι να περάσουμε μπροστά ήμασταν πολύ καλοί. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να "γυρίσουμε" το παιχνίδι, τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν, οπότε λογικό στο τέλος να υπάρχει το αίσθημα του φόβου. Ήταν μια κακή στιγμή.

Είμαι περήφανος για τις ικανότητες των παικτών, γεμίζει το γκρουπ σιγά σιγά. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και μετά δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, λόγω της διακοπής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ