Stoiximan Super League

Σίμος: «Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες»

Ο Γιώργος Σίμιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ, παρά την ήττα στον Βόλο, ενώ έκανε λόγο για ματς που φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα!

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι στον Βόλο, παρά την ήττα με 1-0 από την τοπική ομάδα, δήλωσε ο Γιώργος Σίμος.

Παράλληλα, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 41χρονος τεχνικός έκανε ειδική μνεία και στην ποιότητα του αγώνα…

«Έγινε ένας ωραίος αγώνας. Κράτησε σε ενδιαφέρον τον κόσμο. Έγινε ένα ματς που φέρνει κόσμο στα γήπεδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε, οι γραμμές ήταν μακριά και δεν βρίσκαμε ελεύθερους χώρους. Είχαμε όμως κλασικές ευκαιρίες», είπε αρχικά ο Σίμος.

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο του ματς, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε και κόντρα στην ροή του ματς ο Βόλος προηγήθηκε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, προσπάθησαν όλοι, Από την Δευτέρα δουλειά για να βελτιωθούμε και να είμαστε δυνατοί στην συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x