Stoiximan Super League

Σίμος: «Στοχεύουμε ψηλότερα από πέρυσι»

Ψηλά έχει τεθεί φέτος ο πήχης στον ΟΦΗ, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις του ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τους στόχους της νέας σεζόν:«Ελπίζω σύντομα να είμαστε πιο κοντά και εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) και οι φίλαθλοι όλοι. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση σε όλο αυτό. Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι για τη νέα χρονιά. Είναι αγωνιστικοί, ξεκάθαροι. Βάλαμε φέτος μια καλή βάση και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι επιθετικά και αμυντικά. Να παίζουμε ποδόσφαιρο και να αρέσει στον κόσμο. Υπάρχουν στόχοι στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, πέρσι φτάσαμε στους 16 του θεσμού, φέτος νομίζω μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στόχος για την Ευρώπη παρότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, με μεγάλο σεβασμό και με αφορμή το μονό παιχνίδι θα κοιτάξουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Άρα για τη νέα χρονιά οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι και γι αυτούς θα προσπαθήσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις μέχρι τώρα. Όλοι είναι χρήσιμοι. Εξαιρετικοί χαρακτήρες και προσωπικότητες. Σιγά σιγά και με τα υπάρχον παιδιά θα δημιουργήσουμε μια ομάδα καλύτεροι από τη νέα χρονιά».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Τις απαιτήσεις τις βάζουμε εμείς. Βάζουμε υψηλές προσδοκίες στην ομάδα. Θα στοχεύσουμε καλύτερα πράγματα από την περυσινή χρονιά μέσα από την απόδοση».

Για την προετοιμασία: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε μεγάλο διάλειμμα και σε συνδυασμό με την παραμονή των βασικών είναι ένα μεγάλο κέρδος».

Για την απουσία του κόσμου: «Γνωρίζουμε όλοι ότι η δυναμική του κόσμου μας δίνει άλλη δύναμη. Φάνηκε και μέσα στην χρονιά μέσα στην έδρα μας σε σχέση με τα εκτός τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να ζήσουμε με την πραγματικότητα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ο κόσμος είναι και πνευματικά μαζί μας και το ξέρουμε. Όλοι μαζί για το καλύτερο. Η πρώτη χρονιά ήρθε με κάτι καλύτερο από τι περιμέναμε. Καλός ήρθε και είναι χαρά για εμάς. Φέτος θα είναι μια χρονιά πρόκληση και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x