Stoiximan Super League

«Σκανάρει» την Πορτογαλία ο Μπράνκο

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το πορτογαλικό πρωτάθλημα φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Τον πρώτο του τίτλο μετά από 34 χρόνια ετοιμάζεται να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», παράλληλα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που έχουν προηγηθεί, φαίνεται πως εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχει ξεχωρίσει ο Μάριο Μπράνκο.

Όπως γράφει η Live Sport, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής έχει ετοιμάσει μία λίστα με παίκτες από την πατρίδα του, οι οποίοι έχουν συμβόλαια ή είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες και θα μπορούσαν να «χτυπήσουν» οι Θεσσαλονικείς το καλοκαίρι.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι ο Ματέους Ολιβέιρα. Πρόκειται για 24χρονο μέσο της Γκιμαράες, ο οποίος είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη.

Παράλληλα, υπήρξε και μία πρώτη επαφή και με την Πόρτο για την παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα».

Ο Νικ Καλάθης σκοράρει στο Μιλάνο με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x